Konyaspor ligi tehlikeye sokuyor

22. hafta mücadelesinde Konyaspor İstanbulspor karşısında Cebrail'in kendi kalesine golüyle mağlup oldu.
Konyaspor ligi tehlikeye sokuyor

Spor Toto Süper Lig 22. Hafta mücadelesinde Konyaspor İstanbulspor’u konuk etti. Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada 67. Dakikada Cebrail Karayel’in ters vuruşu sonucu sarı siyahlılar 1-0 kazandı. Galibiyet hasreti 8 maça çıktı.

NET FIRSATLAR KAÇTI

Konyaspor yine gülemedi. Ocak ayında oynadığı hiçbir maçı kazanamayan, 2022-23 sezonun ikinci yarısında Stanojevic yönetiminde gol dahi atamayan yeşil beyazlılar, ligin en çok gol yiyen takımı İstanbulspor’a karşı da fileleri bulamadı. Mücadelenin ilk yarısında son dakikalara doğru baskıyı artıran Konyaspor, Diouf, Paz ve Endri Çekici ile bulduğu atakları değerlendiremedi. (0-0)

CEBRAİL KARAYEL TALİHSİZLİK YAŞADI

İkinci yarıda oyun iki takımın ortak kontrolünde geçti. Dakikalar 67’i gösterdiğinde Ethemi’nin sol kanattan açtığı ortayı engellemek isteyen Cebrail Karayel topu kendi kalesine gönderdi. Gol sonrası oyunda kopmalar yaşayan yeşil beyazlılar beraberlik golünü bulamadı. Konyaspor bu sonuçla galibiyet hasretini 8 maça çıktı. Maç sonrası taraftarlardan futbolculara ve yönetime protestosu vardı.

UFUK KENDİRCİ - YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :