Konyaspor localarından rengarenk görüntüler

Türkiye'yi kenetleyen Kahramanmaraş ve çevre illerdeki depremin ardından ilk günden bu yana yardımlarına devam eden Konyaspor çocuklar için çalışmaya devam ediyor.
Konyaspor localarından rengarenk görüntüler

Türkiye'yi kenetleyen Kahramanmaraş ve çevre illerdeki depremin ardından ilk günden bu yana yardımlarına devam eden Konyaspor çocuklar için çalışmaya devam ediyor. Yeşil beyazlılar ilk gün bölgeye yardım tırı gönderirken, ikinci günden itibaren konteyner ve yaşam alanları oluşturarak diğer takımlara örnek olmuştu. Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç konuyla ilgili "Biz bölgeye konteyner nasıl göndeririz diye düşünürken, Konyaspor düşünüp yollamış bile" diyerek çalışmaların hakkını vermişti.

Konyaspor Stadyumu'nda misafirler için localar otel rahatlığında hazırlandıktan sonra önceki gün doğum günü olan bir depremzedenin doğum günü kutlanmış, eğlenceli anlar paylaşılmıştı. Yeşil beyazlıların sosyal medyaya düşen başka bir fotoğrafta ise localara çocuk parkı kurulduğu görüldü. Bütün gün kulübün içinde zaman geçiren çocukların eğlenceli anlar geçirmesi için personeller gayret sarf ediyor.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :