Konyaspor maçı durmadı!

Topun oyunda kalma süreleri açıklandı. Konyaspor’un Alanyaspor’u konuk ettiği müsabaka toplam 66 dakika oynandı. Konya’daki karşılaşma haftanın en çok topla oynandığı maç oldu. Son sırada ise Galatasaray-Pendik müsabakası (50 dk) oynandı.
Konyaspor maçı durmadı!

Trendyol Süper Lig’de geride kalan 33. Haftada topun oyunda kalma süreleri açıklandı. Konyaspor’un Alanyaspor’u konuk ettiği ve 2-0 mağlup olduğu mücadele haftanın en çok topla oynandığı (en az oyunun durduğu) karşılaşma oldu. Uzatmalar dahil 98 dakika oynanan müsabakada 66 dakika oyunda hiç aksama olmadan devam etti. Konyaspor sezon başından bu yana ilk kez bu sürede maçını oynadı.

images.jpeg

MAÇ SÜRELERİ

Haftanın en çok topun oyunda kaldığı ikinci müsabaka ise Sivasspor-Fenerbahçe maçı. Müsabakada top 64 dakika oynandı. Sırasıyla Başakşehir-Çaykur Rizespor (56 dk) Beşiktaş-Ankaragücü (55 dk) Kayserispor- Trabzonspor (54 dk) İstanbulspor-Karagümrük (53 dk) Antalyaspor- Hatayspor (53 dk) Samsunspor-Adana Demirspor (52 dk) Gaziantep DK- Kasımpaşa (51 dk) Galatasaray- Pendik (50 dk)

 Muhabir
Etiketler :