Konyaspor maçı hakemine baskı

Fenerbahçe'nin Konyaspor'u konuk edeceği 23. hafta mücadelesi öncesinde ev sahibi ekip maça atanan Atilla Karaoğlan ile ilgili paylaşımda bulundu.
Konyaspor maçı hakemine baskı

Fenerbahçe'nin Konyaspor'u konuk edeceği 23. hafta mücadelesi öncesinde ev sahibi ekip maça atanan Atilla Karaoğlan ile ilgili paylaşımda bulundu. Karaoğlan, Gaziantep- Beşiktaş mücadelesinde siyah beyazlı oyuncu N'Koudou'nun rakibine kafa darbesi sonrası VAR'dan kırmızı kart için çağrılmasına rağmen pozisyonu sarı kart olarak yorumlamıştı. Ardından TFF, VAR kayıtlarını açarak Atilla Karaoğlan ile VAR hakemlerinin konuşmalarını yayınladı. Konuşmada Karaoğlan'ın "kafa vuruyor ama şiddet yok, abartıyor" sözleri tartışma yaratmıştı.

"HAKEMİ ETKİ ALTINA ALMAK İÇİN..."

Fenerbahçe takımı Karaoğlan'ın kendi aleyhlerine karar vereceğini ima ederek paylaştığı gönderiye Beşiktaş'tan çok sert cevap geldi. Siyah beyazlılar," ... Kendi camialarını yatıştırmak, hakemleri etki almak için başarısızlıklarına kılıf arayanları, saha dışında Beşiktaş ismini ucuz oyunlarına alet etmemeleri hususunda uyarıyoruz" bildirimi geldi.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :