Konyaspor maçı öncesi gündem çok gergin

Süper Lig'de 23. haftada Ülker Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe- Konyaspor maçı öncesi hakem açıklamaları spor kamuoyunda endişe yarattı.
Konyaspor maçı öncesi gündem çok gergin

Süper Lig yangın yeri. “Biz bu ligi bitirtmeyiz” diye başlayan hakem gerginliği, “Biz varken bir daha o arkadaş bu stadyuma giremez” söylemine kadar uzandı. Lig her zaman çok gergindi ancak 22. Haftada Adana’da oynanan Adana Demirspor- Fenerbahçe sonrası karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık’ın kararları sonrası başka noktaya gitti. Hakkının yendiğini düşünen Fenerbahçe cephesinin yaptığı açıklamalar Hakem Palabık için düdüğün asılması anlamına geliyor. Başkan Ali Koç TFF’ye gitti.

Galatasaray ve Beşiktaş ise Fenerbahçe’ye daha önceki hakem hatalarında neden sessizdiniz diye cevap verdi. İşte o açıklamalar;

Fenerbahçe: “Ali Palabıyık bir daha maç alır mı bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey var ki o arkadaş kariyeri boyunca bizim stadımıza en azından bizler yönetimdeyken bir daha giremez. Ofsaytımsı sezonda hakemlik iflas etmiştir ”

Beşiktaş: “Biz zamanında da susmadık ama adaleti herkes için istedik. Sesi çıkan olmamıştı. Adalet gün gelir herkese lazım olur. Haksızlığa zamanında karşı çıkmazsan sana lazım olduğunda da adalet isteyemezsin”

Galatasaray: “Düşman değil rakibiz, Adaleti birlikte getireceğiz”

Tüm bu açıklamaların ardından 23. Haftada Fenerbahçe ile mücadeleye çıkacak olan Konyaspor, "Başkan Ali Koç’un hakem açıklamalarını tedirginlikle takip ediyoruz” açıklaması geldi. Açıklamada yapılan paylaşımlarla hakemlere baskı yapılmaması konusunda uyarıda bulunuldu.

UFUK KENDİRCİ - YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :