Konyaspor maçı sonrası flaş tavsiye!

Konyaspor ile Karagümrük’ün 1-1 berabere kaldığı maç sonrasında yayıncı kuruluşta maçı değerlendiren Uğur Meleke, ligde berabere biten maç sayısının fazla olduğunu belirterek beraberlikte verilen ücretin düşürülmesi gerektiğini söyledi. Söylemler etkileşim aldı.
Konyaspor maçı sonrası flaş tavsiye!

Konyaspor’un Karagümrük ile berabere kaldığı mücadele sonrasında Uğur Meleke yayıncı kuruluşta karşılaşmayı değerlendirdi. Meleke, Süper Lig’deki beraberlik oranı hakkında, “Türkiye’deki maçların beraberlik ortalaması, İngiltere’ye göre yüzde 50 daha fazla. Süper Lig’de en çok maçlar 1-1 bitiyor. Konyaspor 1-0’dan sonra vitesi çok küçülttü. 70. Dakikadan sonra forvet yerine ön libero girdi” dedi.

beraberlige-karsi-recete.png


“BERABERLİĞİN ÜCRETİ YÜKSEK”

Meleke, beraberlikte verilen ücretin düşürülmesi gerektiğini belirterek, “Şampiyonlar Ligi örnek alınmalı. Orada beraberliğe galibiyetin yarısı değil 3’te 1’i kadar ücret ödeniyor. Ülkemizde de bunu yapmalıyız. Ligimizde 6. olmak ile 16. Olmak arasında fark yok. Geride kalan tüm takımlar küme düşmeme mücadelesi veriyor. Sadece Konyaspor için söylemiyorum. Makro bakmak gerekiyor”

 Muhabir
Etiketler :