Konyaspor maçı sonrası olaylarla ilgili açıklama

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Engin Baltacı, Kulüpler Birliği'nin toplantısında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaşadığı tartışmayı anlattı. Başkan Baltacı, Konyaspor ile oynadıkları maçta Başkan Büyükekşi ile ilgili tezahüratların Beşiktaş tarafından organize edildiğini yalanladı.
Konyaspor maçı sonrası olaylarla ilgili açıklama

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Engin Baltacı, Kulüpler Birliği'nin toplantısında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaşadığı tartışmayı anlattı. Baltacı, “Beşiktaş- Konya maçında bizim stadımızda kendisine küfür edildiği için çok kızgın ve kırgın olduğunu, bunu başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin organize ettiğini düşündüğünü; bu nedenle kırgın ve kızgın olduğunu söyleyince, ben böyle bir şeyin olamayacağına ilişkin olarak Kulüpler Birliği'nde başkanlara açıklamalarda bulundum" diye konuştu.

tepki.jpg

NE OLMUŞTU?
Beşiktaşlı taraftarlar, 3-3 biten Konyaspor mücadelesinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye tepki gösterdi.Siyah-beyazlılar, TFF Başkanı Büyükekşi'nin geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalında yaptığı açıklamalara sosyal medyadan da tepki koymuştu.Sezon içinde Büyükekşi ile Beşiktaş Kulübü yönetimi zaman zaman birbirlerine karşı sert açıklamalarla gündeme gelmişti. Gündem konusu ise oynanmayan maçlarda verilen 3 puan üzerineydi.

Etiketler :