Konyaspor maçında akılda bunlar kaldı

Anadolu Kartalı için kritik öneme sahip olan Kayserispor maçında VAR Hakemi Koray Gençerler orta Hakem Bahattin Şimşek’in es geçtiği 2 pozisyonda tekrar izleme takviyesi verdi. Bahattin Şimşek VAR sonrasında Konyaspor’un penaltısını verdi, Kayserispor’un golünü faulden iptal etti.
Konyaspor maçında akılda bunlar kaldı

Konyaspor-Kayserispor maçında Hakem Bahattin Şimşek, VAR sayesinde 2 kritik hata yapmaktan kurtuldu . İlk pozisyon 62. Dakikada Konyaspor’un kullandığı köşe vuruşu sonrasında Uğurcan Yazğılı şut vurmak üzereyken Boa Morte faul yaptı. Hakem devam kararı verdi. VAR Hakemi Koray Gençerler orta hakem Şimşek’i pozisyonu izlemesini tavsiyede etti ve Bahattin Şimşek beyaz noktayı gösterdi.

hakemi-var-kurtardi-2.jpg


TEKRAR VAR’A ÇAĞIRDI

İkinci pozisyonda ise skor 2-0 iken Kayserispor’un golü VAR’dan döndü. Kayserisporlu Kartal topu almak isterken, Prip’in ayağına vurdu. Pozisyon devamında ise Bahoken topu ağlara gönderdi. Koray Gencerler, Hakem Bahattin Şimşek’i tekrar pozisyonu izlemesini tavsiye etti. Şimşek pozisyonu inceledikten sonra Bahoken’in golünü iptal etti. Konyaspor maçı 2-0 kazanmayı başardı.

 Muhabir
Etiketler :