Konyaspor mağlubiyeti unutmuştu!

Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonu 5. haftasında sahasında Rizespor'a 2-1 kaybeden Konyaspor'da moraller bozuk. Aleksandar Stanojevic'in talebeleri iç sahada en son yenilgisini ise ligin 30. haftasında 2-1'lik sonuçla Adana Demirspor'dan aldı. Konyaspor sahasında 5 ay sonra puansız ayrıldı..
Konyaspor mağlubiyeti unutmuştu!

Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonu 5. haftasında sahasında Rizespor'a 2-1 kaybeden Konyaspor'da moraller bozuk. Yeşil beyazlılar 89. dakikaya kadar karşılaşmayı önde götürürken, Karadeniz ekibi kaleyi bulan ilk vuruş olan penaltıdan topu ağlara gönderdi. Konuk ekip beraberlik golünden 3 dakika sonrasında kontradan yakaladığı atakla maçı kazandı. Konyaspor bu yenilgiyle 3.5 ay sonra kaybetti.

maglup.jpg

5 AY SONRA KAYBETTİ
TÜMOSAN Konyaspor en son geçtiğimiz sezon ligde zor günler geçiren Sivasspor karşısında deplasmanda 36. haftada 1-0 kaybetmişti. Anadolu Kartalı daha sonra ligde oynadığı 6 karşılaşmada 4 beraberlik, 2 galibiyet aldı. Aleksandar Stanojevic'in talebeleri iç sahada en son yenilgisini ise ligin 30. haftasında 2-1'lik sonuçla Adana Demirspor'dan aldı. Konyaspor sahasında 5 ay sonra puansız ayrıldı.

 Muhabir
Etiketler :