Konyaspor, mesafeli ve tedbirli hazırlanıyor

İttifak Holding Konyaspor'da koronavirüs dolayısıyla çalışmalarını evlerinde sürdüren futbolcular tam kadro tesislere geri döndü. Yeşil beyazlılar, covid-19 tedbirleri çerçevesinde gruplar halinde çalışmalarına başladı.
Konyaspor, mesafeli ve tedbirli hazırlanıyor

Koronavirüs salgını sebebiyle Süper Lig ertelenmiş ve İttifak Holding Konyaspor'un futbolcuları da çalışmalarına evlerinden devam etmişlerdi. Haziran ayında liglerin yeniden başlayacağının gündeme gelmesi üzerine birçok takım antrenmanlarına gruplar halinde başlamıştı. Konyaspor'da da bazı futbolcular çalışmalarını evlerinden sürdürürken bazıları tesislere gelerek bireysel çalışıyordu. Süper Lig'in yeniden başlayacak olma ihtimali doğrultusunda yeşil beyazlı ekipte Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve futbolcular görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşme neticesinde tesislerde yeniden toplanılmaya ve çalışmalara tekrar başlamaya karar verildi.

TAM KADRO KAYACIK'TA

Bu görüşmenin ardından Türkiye'nin farklı şehirlerinde olan yeşil beyazlı futbolcuların tamamı Konya'ya döndü. Dün akşam saatlerinde Kayacık Tesisleri'nde toplanan yeşil beyazlı heyet, covid-19 tedbirleri kapsamında çalışmalarına yeniden başladı. Teknik Direktör Bülent Korkmaz nezaretinde yapılan antrenmanda futbolcuların sosyal mesafe kuralına dikkat ederek çalıştığı gözlemlendi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, şut çalışmasıyla sona erdi. Hatırlanacağı üzere Kayacık Tesisleri, koronavirüs tedbirleri doğrultusunda dezenfekte edilmiş ve çalışmalara hazır hale getirilmişti.