Konyaspor, Morutan defterini açacak mı?

Galatasaray Avrupa’da oynayacak oyuncuların listesini UEFA’ya teslim ederken listede Olimpiu Morutan ismi yer almadı. Sarı kırmızılılar oyuncuyu yeni sezonda elden çıkarmak isterken, Rumen oyuncu Anadolu Kartalı’nın transfer raporunda yer almıştı. Ancak oyuncu ile ilgili yeni gelişme yok.
Konyaspor, Morutan defterini açacak mı?

Yoluna Avrupa’da devam eden son şampiyon Galatasaray, UEFA’da oynatmak istediği oyuncuların listesini iletti. Daha önce Konyaspor’un gündemine gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Olimpiu Morutan sarı kırmızılıların Avrupa listesinden çıkartılmasıyla tekrar ismi Konyaspor ‘la anıldı. Konyaspor, Galatasaray’dan Alexandru Cicaldau’ya imza attırırken Morutan’da yeni gelişme yok.

morutan-bilmecesi-001.jpg

İTALYA’DAN TALEP VAR
Yabancı kaynaklar Morutan için İtalya’ya yakın olduğunu yazarken Süper Lig’den 2 takım daha oyuncunun son durumunu sordu. Konyaspor Morutan ile ilgili 2-3 hafta önce Cicaldau ile birlikte listesine almış, teknik heyetin tercihi Alexandru Cicaldau olmuştu. Galatasaray oyuncuyu kesin olarak elden çıkartmak isterken Konyaspor’un transferde önceliği Olimpiu Morutan olmadığı öğrenildi.

morutan.jpg

8 GOLE ETKİ YAPTI
Konyaspor’da transferde öncelik yeni bir ayrılık olması durumunda savunma, olmadığı durumda ise en az 1 forvet alma planı var. Morutan ismi resmiyete kavuşması durumunda Cicaldau devreye girebilir. Ancak 10 numarada Yunus Mallı ve Cicaldau, sağ kanatta ise Muric ve Kondrad Michalak var. Morutan, Galatasaray formasıyla 36 kez şans buldu. Rumen oyuncu 3 gol atarken, 5 asist yaptı.

 Muhabir
Etiketler :