Konyaspor, namağlup 3 takımdan birisi

Süper Lig'in 5. haftasında sahasında konuk ettiği Yeni Malatyaspor'la 1-1 berabere kalan İttifak Holding Konyaspor, namağlup unvanını korumayı başardı. Yeşil beyazlılar bu skorla, bu sezon çıktığı 4. maçını da kaybetmedi.
Konyaspor, namağlup 3 takımdan birisi

Süper Lig'de 2020-2021 sezonuna yeni teknik direktörü ve yenilenmiş kadrosuyla giriş yapan ve ilk sınavını ikinci hafta Gençlerbirliği karşısında veren İttifak Holding Konyaspor, bu sezon çıktığı 4 maçta da mağlubiyet üzüntüsü yaşamadı. Gençlerbirliği maçında rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar, aradığı golü bulamayınca sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. 3. hafta maçında sahasında Beşiktaş'ı konuk eden Anadolu Kartalı, sahadan net bir skorla ayrılarak rakibini 4-1 mağlup etmeyi başardı. Milli ara öncesi son sınavında Denizli deplasmanına giden yeşil beyazlılar, karşılıklı ataklarla geçen mücadelede gol sesi çıkmayınca sahadan 0-0 beraberlikle ayrılarak hanesine 1 puan daha eklemiş oldu.

İÇ SAHADA DA BERABERLİK ÇIKTI

Bu sezon deplasmanda oynadığı 2 karşılaşmadan da beraberlikle dönen Konyaspor, son maçında 5. hafta karşılaşmasında sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk etti. İlk yarısı 0-0 tamamlanan mücadelede konuk ekip Zeki Yavru'nun 58. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Yeşil beyazlıların golcüsü Artem Kravets, 83. dakikada sahneye çıkarak eşitliği sağladı ve maç 1-1 berabere sona erdi. Bu skorla bu sezonki 3. beraberliğini elde eden Anadolu Kartalı, 5. haftada da namağlup unvanını sürdürmüş oldu. 5 haftası geride kalan Süper Lig'de Konyaspor'la birlikte Fenerbahçe ve Alanyaspor'un da bu sezon kaybı bulunmuyor.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ