Konyaspor nefes aldı

Süper Lig’de son maçlarında önemli kayıplar yaşayan İttifak Holding Konyaspor, 14. hafta karşılaşmasında Kayserispor’u yenmeyi başararak nefes aldı. Yeşil beyazlılar, 14. haftayı 18 puanla 14. sırada kapattı.
Konyaspor nefes aldı

İttifak Holding Konyaspor, ligde 3 hafta sonra galip gelmeyi başardı. Son olarak 5 Aralık’ta sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 2-0’la geçen yeşil beyazlılar bir sonraki hafta deplasmanda MKE Ankaragücü’ne 4-3 yenilmişti. Uzun süredir galibiyete hasret kalan Başkent temsilcisine 3 puan hediye eden Anadolu Kartalı, 13. haftada ise sahasında Demir Grup Sivasspor’u ağırladı. Ankaragücü gibi yine galibiyete hasret başka bir ekip olan Sivasspor’a da 3 puan veren yeşil beyazlılar 2 hafta üst üste mağlubiyet üzüntüsü yaşadı. Sakatlıklarla boğuşan ve birçok oyuncusundan yoksun şeklide Kayseri’ye giden Konyaspor, 14. hafta maçında Hes Kablo Kayserispor’un konuğu oldu.

MAÇ GİTTİ GELDİ

Önemli oyuncularından yoksun gittiği Kayseri deplasmanında galibiyet arayan yeşil beyazlılar, ilk yarıda kötü bir oyun sergiledi. Ev sahibi ekibin 2 topu direkten dönerken, bazı ataklarını da kaleci Sehic püskürttü. Yeşil beyazlılar, ilk devrenin uzatma dakikalarında aleyhine çalınan penaltıda kalesindeki gole engel olamadı. Üzerindeki ölü toprağı atmak için ikinci devre yoğun uğraş veren Konyaspor, mücadele tamamlanmak üzereyken bulduğu penaltıda Uğur Demirok topu ağlayarak yollayarak skoru eşitledi. Hakem tarafından verilen 8 dakikalık uzatmanın son anlarında da Marko Jevtovic sahneye çıkarak Anadolu Kartalı’nı 3 puana uçurdu. 12. ve 13. haftada kritik kayıplar yaşayan Konyaspor, Kayseri’den getirdiği 3 puanla nefes almış oldu.

YENİ HABER