Konyaspor o istatistiğini değiştirdi!

Hatayspor maçına kadar deplasmanda iyi bir grafik sergileyen Anadolu Kartalı, Mersin'deki maç sonrası dış saha istatistiğini bozdu. Konyaspor, Hatayspor yenilgisi öncesi son deplasman mağlubiyetini o sezon kümede kalma mücadelesi veren Sivasspor'a karşı 1-0'lık skor ile almıştı.
Konyaspor o istatistiğini değiştirdi!

2022-2023 sezonunda dış sahada iç sahadan daha fazla toplayan ve Hatayspor maçına kadar deplasmanda iyi bir grafik sergileyen Anadolu Kartalı, Mersin'deki maç sonrası dış saha istatistiğini bozdu. Aleksandar Stanojevic'in talebeleri 8. haftada ligdeki namağlup ekiplerden Hatayspor'a 3-1 kaybetmişti. TÜMOSAN Konyaspor aldığı yenilgiyle milli araya 9 puanla 14. sırada olarak girdi..

deplasman-maci.jpg

6 DEPLASMAN KALDI
Konyaspor, Hatayspor yenilgisi öncesi son deplasman mağlubiyetini o sezon kümede kalma mücadelesi veren Sivasspor'a karşı 1-0'lık skor ile almıştı. Yeşil beyazlılar Sivas'taki maç sonrası ligde 4 deplasman maçına çıktı ve 1 galibiyet, 3 beraberlik ile sahadan ayrıldı. Konyaspor sezonun ilk yarısında Adana, Trabzon, Alanya, Fenerbahçe, Samsunspor ve Galatasaray deplasmanına çıkacak.

 Muhabir
Etiketler :