Konyaspor o maçları unutmadı!

Başkan Korkmaz iddialı. Anadolu Kartalı’nda Başkan Ömer Korkmaz ligde alacakları puanlar sonrasında güvenli alana geçmek istediklerini belirtti ve daha sonra ligin ilk yarısında oynanan ve farklı sonuçların yaşandığı Galatasaray ve Fenerbahçe’den rövanşı almak istediklerini söyledi.
Konyaspor o maçları unutmadı!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz spor basını ile yaptığı iftarda gündemi değerlendirdikten sonra şampiyonluk yarışı doğrudan etkileyecek olan iç sahadaki Galatasaray ve Fenerbahçe maçları hakkında konuştu. Öncelikle olarak güvenli alana geçmek istediklerini belirten Başkan, ligin ilk yarısında İstanbul deplasmanlarında aldıkları sonuçların rövanşını almak istediklerini söyledi.

rovans-zamani-1.jpg


"ONLARDAN ALACAĞIMIZ VAR"

Başkan Korkmaz, “4 maçlık önemli bir seriye daha gireceğiz. Bu maçlardan sonra evimizde Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Bu maça rahat bir konumda girmek istiyoruz. İlk maçta İstanbul'da hezimete uğramıştık ve halen o maçı unutmuyoruz. İlk maçtan onlardan bir alacağımız var. Devamında Galatasaray gelecek. Onlardan da bir alacağımız var yine" şeklinde konuştu. (

 Muhabir
Etiketler :