Konyaspor o sorunu çözemedi!

Anadolu Kartalı'nda takımın en skoreri Sokol Çikalleshi'nin sakatlığı sonrasında Aleksandar Stanojevic ofansta gol sorununu çözemedi. Stanojevic, Hatayspor maçında Sokol'un dönmesiyle Guilherme'nin desteğiyle gol sorununun biteceğini düşünüyor.
Konyaspor o sorunu çözemedi!

Konyaspor'da gol sorunu devam ediyor. Anadolu Kartalı'nda takımın en skoreri Sokol Çikalleshi'nin sakatlığı sonrasında Aleksandar Stanojevic ofansta çözümü bulamadı. Nelson Oliveira takıma adaptasyon sürecindeyken, diğer transferler de henüz rakip takımı santraya gönderemedi. Yeşil beyazlılar Ankaragücü ve Beşiktaş karşılaşmalarında haftanın en az gol beklenen takımlarından olmuştu.

aa-20230916-32166417-32166416-tumosan-konyaspor-caykur-rizespor.jpg

ARAYA MORALLİ GİRELİM!
Anadolu Kartalı Süper Lig'de 7 maçta 7 gol attı. Yeşil beyazlılar ligin en az gol atan 8. takımı oldu. Konyaspor'un en formda ikilisi Guilherme ve Sokol Çikalleshi'nin pazar günkü maçta 11 çıkması bekleniyor. Teknik Direktör Stanojevic'in ileride tek başına oynatması beklenirken, Oliveira ve Emrahan hamleleri maçın durumuna göre şekillenecek. Konyaspor milli maçlar öncesi araya puanlarla girmek istiyor.

 Muhabir
Etiketler :