Konyaspor organizasyon hazırlıkları!

İstanbulspor maçı sonrası harekete geçecek olan yeşil beyazlılar taraftarları yeniden maça getirmek ve maç günlü hareketliliğini arttırmak için düğmeye basacak. Forma kampanyasından bayrak etkinliğine birçok öneri masaya yatırıldı. Yönetim sanayiciler ile bir görüşme gerçekleştirecek.
Konyaspor organizasyon hazırlıkları!

Konyaspor’da gündem taraftarları yeniden stadyuma çekmek ve maç hareketliliğin şehirde hissedilmesi. Yeni sezon öncesi yapılan toplantıda maç günleri stadyum çevresinde etkileşimi arttırmak için neler yapılacağı üzerine istişareler gerçekleştirildi. Yönetim Konya Stadyumu’nun tekrar eski günlere dönmesini istiyor. Bunun için bazı öneriler masaya geldi. İlki forma ve bayrak etkinliği.

sanayiciler-goreve-001.jpg

FORMA KAMPANYASI BAŞLAYACAK
Buna göre stadyum çevresine bayrak çekilerek taraftarlardan evlerine ve iş yerlerine Konyaspor bayrakları asılması istenecek. Amaç özellikle maç günleri şehri canlandırmak. Diğer bir öneri ise forma kampanyası oldu. En son Sivas’ta STK ve belediyenin desteğiyle forma kampanyaları yapılmış binlerce forma dağıtılmıştı. Yönetim bu anlamda şehrin dinamiklerini harekete geçirmek için adım atacak.

sanayiciler-goreve.jpg

 Muhabir
Etiketler :