Konyaspor, Orman maçı için geri sayımda

6 Aralık Pazartesi günü Ormanspor’a konuk olacak Konyaspor, hazırlıklarına yoğun bir tempoda devam ediyor. Morallerin yerinde olduğu yeşil-beyazlı ekip, karşılaşma için pazar sabah otobüsle Ankara’ya giderek kampa girecek. 
Konyaspor, Orman maçı için geri sayımda

TOFAŞ’tan kadroya dahil edilen 21 yaşındaki skorer oyun kurucu Mert Konuk, her maçın kendileri adına çok önemli olduğunu söyledi. Takım içinde güzel bir uyumun olduğuna vurgu yapan Konuk, “Bütün hafta boyunca TED Kolejliler maçına çok iyi çalıştık. Keshun Sherrill ve diğer etkili oyuncularını durdurmak adına ve yoğun önlemler aldık. İyi bir takımdı ve tempolarını önleme adına iyi hazırlandık maça. Savaştık maç boyunca ve 25 sayı farkla da kazandık. İnşallah daha da iyi savunma yapacağız. Güzel bir ortamımız var. İyi de çıkış yakaladık. Maçları kazandıkça hem eğleniyor hem de hedefimize doğru adım atıyor, daha da moralleniyoruz. Bu şekilde devam ettiğimiz sürece şampiyon olarak Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

'GİDİŞATIMIZ ÇOK SEVİNDİRİCİ' 
Takımın bir diğer genç oyuncusu Alptuğ Baştuğ ise “Ligdeki gidişatımız çok sevindirici. Takım ortamı olarak da çok iyiyiz. Aksi giden hiçbir durum yok. Her şey mutlu, her şey yolunda. En önemlisi de birbirimizle olmaktan çok mutluyuz. Herkes çok iyi arkadaş. Abi-kardeş ilişkilerimiz çok iyi. Bunu iş ortamına da yansıtmak bizi daha da mutlu ediyor. Çünkü saha dışında iyi olup da saha içinde iyi olmanın pek önemi yok. İki tarafta da çok iyiyiz. Keyifler yerinde diyebilirim. Biz buraya kadar iyi geldik. Daha da ivme yakalayarak ilerleyeceğimizi de düşünüyorum. Çünkü hem biz hem de oyunumuz gelişiyor. Birbirimize daha çok alışıyor, sistemi daha çok benimsiyoruz” dedi.