Konyaspor-Pendikspor, Rakibin zayıf yönü cezalandırılacak!

Konyaspor-Pendikspor maçına saatler kala iki takımda mücadele hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı beyazlılar ligin en çok kalesinde gol gören takımı. Konyaspor rakibinin bu zaafını kullanarak rakibini cezalandırmaya çalışacak.
Konyaspor-Pendikspor, Rakibin zayıf yönü cezalandırılacak!

Konyaspor-Pendikspor maçına saatler kala iki takımda mücadele hazırlıklarını tamamladı. Anadolu Kartalı'nda sakatlığı geçen Sokol Çikalleshi ve kaptan Guilherme sol kanattan gol arayacak. Ligin 4 haftasında ikilinin işbirliği ile Sokol gol, Guilherme asist krallığına yükselmişti. Arnavutluklu oyuncunun sakatlığı nedeniyle Konyaspor gol yollarında sorun yaşadı. Pendikspor maçında ofans özüne dönecek.

konyaspor.jpg

MÜCADELE 16:00'DA BAŞLAYACAK

Rakip Pendikspor'da ise işler yolunda gitmedi ve milli arada hoca değişikliğine gidildi. İstanbul ekibi 8 maçta topladığı 4 puan ile düşme potasında Konya'ya geldi. Kırmızı beyazlılar ligin en çok kalesinde gol gören takımı. Konyaspor rakibinin bu zaafını kullanarak rakibini cezalandırmaya çalışacak. İki yabancı Hoca Aleksandar Stanojevic ve Ivo Viera kozlarını 16:00'da paylaşacak.

 Muhabir
Etiketler :