Konyaspor rahat kazandı

UEFA Konferans Ligi 2’nci Ön Eleme Turu ilk maçında BATE Borisov, arabam.com Konyaspor’u konuk etti. Karşılaşma, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş sebebiyle karşılaşma Konya’da MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanırken yeşil-beyazlı temsilcimiz, 40.dakikada Zymer Bytyqi, 58.dakikada Konrad Michalak ve 90+5’inci dakikada Robert Muric’in golleriyle 3-0 kazandı ve rövanş karşılaşması öncesi avantaj yakaladı.
Konyaspor rahat kazandı

Arabam.com Konyaspor’da teknik direktör İlhan Palut, geçtiğimiz sezondan 9 oyuncunun yanı sıra takıma yeni katılan Ahmet Oğuz ve Francisco Calvo’ya  ilk 11’de forma verdi. Anadolu Kartalı’nın 45 yaşındaki Teknik Direktörü İlhan Palut, mücadeleye; “İbrahim Sehic, Ahmet Oğuz, Uğurcan Yazgılı, Francisco Calvo, Guilherme Sitya, Amir Hadziahmetovic, Soner Dikmen, Zymer Bytyqi, Endri Çekiçi, Michalak ve Sokol Cikalleshi” 11’i ile çıktı.
BATE Borisov Teknik Direktörü Aleksandr Mikhaylov ise şu 11’le sahaya çıktı: “Kudravets, Dragun, Nechaev, Bessmertny, Milic, Filipovic, Bocherov, Bordachev, Gromyko, Malkevich, Vasilevic.”

İlhan Palut: “İlk bölümünü ciddi bir avantajla bitirmiş olduk”

whatsapp-image-2022-07-21-at-23-59-13.jpeg
7 YENİ İSİM YEDEK SOYUNDU

Arabam.com Konyaspor’un BATE Borisov ile oynadığı maçta 7 yeni transfer yedek soyundu. Yeşil-beyazlı ekipte, Robert Muric, Domagoj Pavicic, Erhan Erentürk, Yasir Subaşı, Kahraman Demirtaş, Cebrail Karayel ve Muhammet Demir yedekler arasında yer aldı.

FATİH ÖZGÖKÇEN STATTA İZLEDİ

Arabam.com Konyaspor’da başkan Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri mücadeleyi statta takip etti. Başkan Fatih Özgökçen’e, Serhat Güler, Nuh Kaygısız, Hakan Faydasıçok, Hakkı Polat, Sertaç Tuza, Gökhan Çelik, Sami Pirinç, Mehmet Akcan, Ali Camgöz, Targun Polat, Süleyman Oğuz, Osman Öztürk, Zahir Renklibay, Osman Dağ, Serkan Abaz ve Mehmet Orhan eşlik etti.

RÖVANŞ HAFTAYA

İki ekip arasındaki rövanş müsabakası 28 Temmuz Perşembe günü saat 21:00'de yine Konya’da MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda oynanacak. Temsilcimiz, berabere ve bir farkla mağup olsa bile tur atlayan taraf olacak. Bu turu geçen takım, 3. eleme turunda Vaduz-Koper eşleşmesinin galibiyle oynayacak.

Yılmaz Çelik-YENİ HABER

İlgili Haberler
Etiketler :