Konyaspor rakibin zaafını kullanacak!

Haftanın açılış müsabakasından Antalyaspor'u konuk edecek olan Konyaspor'da rakibin analizi yapıldı. Konuk Antalyaspor'un gol yeme ve atma dakikaları ile Konyaspor'un istatisikleri analiz haberde.
Konyaspor rakibin zaafını kullanacak!

Rakip kötü başlıyor, iyi bitiyor. Konyaspor'un 28. haftada ağırlayacağı Antalyaspor maçı öncesinde konuk ekip incelendiğinde kırmızı beyazlıların ilk yarıda gol atma oranlarının çok düşük olduğu görülüyor. Antalyaspor maçın ilk yarım saatlik diliminde sadece yüzde 20 gol atabildi. Bunun yanında Güney ekibi genelde 51-60 ila 61-70 dakikalarında kalelerinde gol görüyor. Konyaspor ise golleri yarım saate saklıyor

site-3.png

Konyaspor attığı 31 golün büyük çoğunluğunu 61-70 ile 81-90 dakikalar arasında rakip filelere gönderiyor. Aleksandar Stanojevic maç planında ikinci yarıda sonuca ulaşıyor. Maça başlayan değil, bitiren 11'le maçı kazanan yeşil beyazlılar, 27 haftada yakaladığı istatistiğini bu maçta da yapabilirse mücadeleyi kazanabilir. Stanojevic, skoru hangi yarıda almaya çalışacak maç saatinde belli olacak.

adil.jpg

Diğer yandan Konyaspor bugün en çok savunmaya dikkat edecek. Yeşil beyazlılarda Calvo'nun yokluğunda Kahraman Demirtaş'ın Ümraniyespor maçındaki performansı teknik heyeti hayal kırıklığına uğratmıştı.Deplasmanda gördüğü kart nedeniyle Adil Demirbağ, Antalyaspor maçında yok. Stanojevic'in Uğurcan Yazğılı ile çıkması beklenirken, Metehan ilk kez formayı giyebilir.

 Muhabir
Etiketler :