Konyaspor rakibini analiz etti

Konyaspor'da planlar 3 puan üzerine. Sahasında yarın Adana Demirspor'u konuk edecek olan Konyaspor'da rakibin oyun tarzı analizi sona erdi. Analiz haberde Adana Demirspor takımı masaya yatırıldı.
Konyaspor rakibini analiz etti

Ofans gücüne dikkat. Konyaspor'un Adana Demirspor'u konuk edecek, 30. hafta mücadelesinde rakibin hücumdaki güçlü yönleri dikkat çekiyor. Vincenzo Montella sonrası takım hüviyetine bürünen ve hızlı oyunla rakip savunmasının arkasına çabuk sarkan mavi-lacivertlilerde alışılmış bir pivot santrafor yok. Montella çoğu zaman Cheriff N'diaye ve Belhanda ile ofansta sahte iki hücumcu ile çıkıyor.

analiz-haber.jpg

GOLLERİ İKİNCİ YARIDA ATIYORLAR

İtalyan Teknik adam yalnızca kanatlarda Akintola ve Onyekuru ikilisiyle değil merkezde Stambouli ve Bodou N'diaye ile merkezden gelen toplarla ileri hızlı çıkarak skor üretiyor. Ligin en çok gol atan 3. takımı olan Demirspor temaslı oyunla birlikte kart görmekten kaçınmıyor. Güney ekibinin kondisyonu da çok yüksek. Mavi-lacivertliler ilk yarıda genelde skor bulamazken, goller ikinci yarıda geliyor.

analiz-haber-2.jpg

MORENO CEZA KESEBİLİR

Konyaspor ise rakibine göre tempo olarak daha yavaş hareket ediyor. Ancak Konyaspor'un rakibine göre en büyük artısı kalecisi ve savunması. Adil-Calvo ikilisinin dönmesiyle Stanojevic'in eli rahatladı. Kalede ligin en çok gol kurtaran ismi İbrahim Sehic de yeşil beyazlıların artısı konumunda. Anadolu Kartalı rakibinin hızına cevap verebilirse, kenarda Moreno gibi hızlı oyuncusu ile rakibine ceza kesebilir.

 Muhabir
Etiketler :