Konyaspor Rize'de fark yedi! 5-3

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'un konuğu olan İttifak Holding Konyaspor, 2-0 öne geçtiği maçta rakibine 5-3 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.
Konyaspor Rize'de fark yedi! 5-3

İttifak Holding Konyaspor, ligin 36. haftasında deplasmanda Rizespor ile karşılaştı. Son maçında sahasında konuk ettiği Kayserispor ile golsüz berabere kalan yeşil beyazlılar, Rize deplasmanında maça üstün başladı. Rakibi karşısında rahat bir oyun oynayan Anadolu Kartalı, henüz 6. dakikada golü buldu. Sokol Cikalleshi'nin asistinde savunma oyuncusu Guilherme Sitya, topu ağlara gönderdi. Bu golden 5 dakika sonra yeşil beyazlılar farkı 2'ye çıkardı. Konyaspor'da Sokol Cikalleshi , Sekidika'nın pasında topu ağlara yolladı. Ev sahibi Rizespor, 21. dakikada Dokovic'in attığı golle skoru eşitledi. Bu golle birlikte yeşil beyazlıların ceza sahasında daha fazla gelmeye başlayan Rize ekibi, 27. dakikada Michalak'ın attığı golle maçta eşitliği yakaladı. İlk yarı 2-2 beraberlikle sona erdi.

İKİNCİ YARI MAÇ GİTTİ

Mücadelenin ikinci devresine her iki ekip de dengede başladı. Konyaspor ilerleyen dakikalarda rakip yarı alanda atak bulmakta zorlanırken ev sahibi Rizespor, 68. dakikada öne geçti. Rize temsilcisinin üçüncü golünü Remy kaydetti. Ev Rizespor, maçın 74. dakikasında Baiano'nun pasında Samudio'nun attığı golle 4-2 öne geçti. Maçın 82. dakikasında Konyasporlu Adil Demirbağ'ın kendi kalesine attığı golle skor 5-2'ye geldi. Yeşil beyazlılarda 76. dakikada Jevtovic'in yerine oyuna giren Artem Kravets, skoru belirleyen golü attı. Ukraynalı futbolcu, 85. dakikada Rahmanovic'in ortasında düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara yolladı. Mücadele Rizespor'un 5-3'lük üstünlüğü ile sona erdi. Bu skorla Konyaspor 41 puanda kalırken Rizespor puanını 42'ye yükseltti.

YENİ HABER

Etiketler :