Konyaspor sahasında kaybetti!

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 7. haftasında konuk ettiği Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmada yeşil beyazlıların golü 69.dakikada Artem Kravets'ten gelirken, konuk Başakşehir'in gollerini Marko Jevtovic (45' kk) ve Aleksic (58') kaydetti.
Konyaspor sahasında kaybetti!

Süper Lig'in'de bu sezonki ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta Gaziantep FK deplasmanında alan İttifak Holding Konyaspor, 7. hafta maçında sahasında Medipol Başakşehir'i ağırladı. İstanbul temsilcisi maça hızlı başladı. Turuncu lacivertliler henüz 4. dakikada Crivelli ile golü bulsa da gol ofayt gerekçesiyle VAR tarafından iptal edildi. Yeşil beyazlılar 18. dakikada Miya'nın yerde kaldığı pozisyonda penaltı kazandı. 19. dakikada Skubic'in kullandığı penaltı vuruşunu kurtaran Başakşehir kalecisi Mert, golü önledi. Konuk ekip, 44. dakikada Giuliano ile gole bir kez daha çok yaklaştı. Yeşil beyazlı kaleci İbrahim Sehic, topu çelerek gole izin vermedi. 45+1. dakikada Başakşehir’in sağdan kullandığı köşe vuruşunda arka direğe giden topa dokunmak isteyen Konyasporlu Jevtovic, toplu kendi ağlarına yolladı. İlk devre konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

KONYASPOR İKİNCİ YARI AÇILDI

İkinci devreye oyuncu değişiklikleriyle başlayan İttifak Holding Konyaspor, ilk yarıya göre daha toplu bir görüntü sergiledi. Yeşil beyazlılarda ikinci yarının başında Oğuz Kağan, Alper ve Shengelia'nın yerine Hurtado, Eduok ve Cikalleshi oyuna dahil oldu. Konuk ekip, 58. dakikada Aleksic'in golüyle skoru 2-0'a getirdi. Bu golün ardından rakip yarı alanda baskısını arttıran İttifak Holding Konyaspor, 59. dakikada Artem Kravets'in kaydettiği golle farkı 1'e indirdi. Yeşil beyazlılar skoru eşitlemek adına Başakşehir kalesinde etkili ataklar geliştirse de aradığı golü bulamadı ve karşılaşma turuncu lacivertl takımın 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. İttifak Holding Konyaspor, 8. hafta maçında 7 Kasım Cumartesi günü saat 19.00'da deplasmanda Fenerbahçe'nin konuğu olacak.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ