Konyaspor, Sambou'yu Konya'ya getiriyor!

Konyaspor uzun süredir arayış içerisinde olduğu forvet transferinde mutlu sona çok yakın. Anadolu Kartalı, Fas’ta Wydad forması giyen Bouly Junior Sambou ile prensipte anlaştı. Konyaspor'da geçen sezon forma giyen ve en skorer oyuncu olan Diouf'tan sonra ikinci Senegalli forvette gün sayılıyor.
Konyaspor, Sambou'yu Konya'ya getiriyor!

Yeşil beyazlılar Diouf'tan sonra ikinci Senagalli oyuncusunu buldu. Konyaspor uzun süredir arayış içerisinde olduğu forvet transferinde mutlu sona çok yakın. Anadolu Kartalı, Fas’ta Wydad forması giyen Bouly Junior Sambou ile 2.5 yıl olarak prensipte anlaştı. Gece yarısı Konya'da olması beklenen Sambou, sağlık kontrollerinde geçtikten sonra imza atacak.Resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

junior.webp

SAMBOU KİMDİR?

25 yaşındaki futbolcu bu sezon Wydad AC ile 13 maçta görev aldı ve 4 kez fileleri havalandırdı. Ağırlıklı olarak santrafor oynayan Sambou forvet arkası ile sağ kanat olarak da görev aldı. Senegalli golcü Wydad Casablanca forması ile toplam 64 maça çıktı ve 25 gol, 4 asist katkısı verdi. 1.83 boyundaki Bouly, sağ ayağını daha efektif kullanıyor. Futbolcunun güncel piyasa değeri 700 bin euro.

 Muhabir
Etiketler :