Konyaspor, Samsun planını yapıyor!

Rakip maçlara iyi başlamıyor. Konyaspor, Samsun maçı planlarını yaparken kırmızı beyazlıların maç başlangıçlarını dikkat edecek. Kırmızı beyazlılar en çok 1-10 ve 10-20 dakikalar arasında kalesinde gol görüyor. Anadolu Kartalı önde baskı ile başlayacak.
Konyaspor, Samsun planını yapıyor!

Konyaspor'da teknik heyet zorlu Samsunspor maçı öncesinde kazanmanın planlarını yapıyor. Ateş hattıyla arasında 2 puan fark bulunan Anadolu Kartalı, Karadeniz temsilcisini yenerek ligde rahat nefes almak istiyor. Teknik heyetin maç için ilk planı önde baskı olacak. Samsunspor maç başlarında en çok gol yiyen takımlardan bir tanesi. Kırmızı beyazlılar kalesinde gördüğü gollerin çoğunu ilk yarıdan geliyor.

konyaspor-gol-1.jpg

İYİ BAŞLAYAMIYORLAR

Samsun ekibi ilk 10 dakikada 6, 11-20 dakikalar arasında ise 10 gol kalesinde gördü. 45 gol yiyen Karadeniz temsilcisi ilk yarıda gol yeme oranı yüzde 60. Markus Gisdol'un takımı ikinci yarının başlarında gol yeme istatistiğini düşürürken 81-90. dakikaları arasında 8 gole engel olamadı. Buna karşın konuk takım ilk yarıda gol atma oranı da düşük. Rakip en çok 81-90 dakikaları arasında gol atıyor (yüzde 25)

 Muhabir
Etiketler :