Konyaspor santrasız bitiremiyor!

Ligin zor deplasmanlarından birisi olan Trabzon’da oynadığı mücadele ile takdir toplayan Konyaspor, buna karşın oyunun son dakikalarında gol yeme hastalığına çare bulamadı. Keleş’in talebeleri son 10 dakikada kalesinde gol görüyor.
Konyaspor santrasız bitiremiyor!

Anadolu Kartalı’nda son dakika yenilen gollerin çaresi bulunamadı. Yeşil beyazlılarda 12. Haftada Trabzonspor karşısında 1-1 beraberlikle girilen son 5 dakikada Onuachu fileleri havalandırarak Konyaspor’un 1 puanını elinden almıştı. Yeşil beyazlılarda bu sorun sezon başından bu yana devam ediyor. Ligde 18 kez gole engel olamayan Anadolu Kartalı’nda gollerin yarısı son 10 dakikada geliyor.

santrasiz-bitmiyor-001.jpg

İKİNCİ YARILARA DİKKAT!

Konyaspor’un kalesinde gördüğü gol dakikalarının yüzde 44’ü 81 ila 90. Dakikada geldiği öğrenildi. İlk yarıda gol yeme oranı düşük olan (yüzde 26) Anadolu Kartalı mücadelelerde ikinci yarı kalesini gole kapatamıyor (yüzde 74) Oyunun son bölümünde gelen goller takımın güvenini yitirirken, Teknik Direktör Hakan Keleş Adana Demirspor maçı sonrası “Eksikleri biliyoruz, daha çok çalışacağız” diye konuştu.

 Muhabir
Etiketler :