Konyaspor seri başı çıkacak!

Son oynanan karşılaşmalar sonrasında üst tura yükselen takımlar belli oldu. Ligde istediği sonuçları alamayan Konyaspor, Türkiye Kupası beşinci tur mücadelesinde Göztepe’yi eleyerek adını son 16 takımın arasına yazdırdı. Pazartesi günkü kura çekimine Konyaspor seri başı olarak katılacak.
Konyaspor seri başı çıkacak!

Ligde istediği sonuçları alamayan Konyaspor, Türkiye Kupası beşinci tur mücadelesinde Göztepe’yi eleyerek adını son 16 takımın arasına yazdırdı. Anadolu Kartalı’nın ilk hedefi lig olsa da Avrupa’ya en kısa yol olan kupada pazartesi günü gelecek rakip takip edilecek. Konyaspor kadrosunu güçlendirerek kupada da yoluna devam etmek için mücadele etmek istiyor. Yeşil beyazlılar kuraya seri başa çıkacak.

kupa.jpg


İŞTE SON 16

Son oynanan karşılaşmalar sonrasında üst tura yükselen takımlar belli oldu. Süper Lig'den Fatih Karagümrük, Hatayspor, MKE Ankaragücü, Beşiktaş, Antalyaspor, İstanbul Başakşehir Futbolu Kulübü, Gaziantep FK, Samsunspor, Fenerbahçe, Sivasspor, Konyaspor, Trabzonspor ve Galatasaray turu geçen taraflar olurken, 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor ve Gençlerbirliği de son 16 turuna kaldı.

konyasporun-kupadaki-hedefi-2-001.jpg

KONYASPOR SERİ BAŞI

Kupada seri başı olan takımlar; Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş,Trabzonspor, RAMS Başakşehir, Konyaspor, Fatih Karagümrük, MKE Ankaragücü. Bu takımlar birbirleriyle eşleşmeyecek. Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu kura çekimi, 22 Ocak Pazartesi günü, saat 14.00'te kulüp yetkililerinin katılımı ile Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılacak. Kura çekimi canlı olarak yayınlanacak.

 Muhabir
Etiketler :