Konyaspor serinin devamını istiyor!

TBL 1. Ligde Konyaspor pazartesi günü OGM Ormanspor deplasmanına gidecek. Yeşil beyazlılar maçın hazırlıklarına başladı. Emrah Benli’nin talebeleri yeni bir galibiyet için parkeye ayak basacak. Dev Kartallar son haftalarda aldıkları galibiyet sonrasında 13 puanla 6. sırada kendisine yeri buldu.
Konyaspor serinin devamını istiyor!

Türkiye Basketbol Lig 1. Ligde Konyaspor pazartesi günü OGM Ormanspor deplasmanına gidecek. Yeşil beyazlılar maçın hazırlıklarına başladı. Ligde üst üste Fenerbahçe Koleji, Esenler Erokspor ve Kocaeli BŞB Kağıtspor’u yenen Emrah Benli’nin talebeleri yeni bir galibiyet için parkeye ayak basacak. Dev Kartallar son haftalarda aldıkları galibiyet sonrasında 13 puanla 6. sırada kendisine yeri buldu.

seriye-devam.jpg

SON MAÇINI KAZANDI
Sigortamnet’in liderliği ile devam eden 1. Ligde, Yalovaspor ve Gaziantep ilk 3 sırayı oluşturdu. Gelecek sezon Süper Lig’i hedefleyen yeşil beyazlılarda serinin devamı bekleniyor. OGM Ormanspor ise 10 puanla ligde 17. Sırada. Başkent temsilcisi üst üste alınan 4 mağlubiyetin ardından son maçında Ankaragücü Mamak’ı 102-95 yendi. OGM Ormanspor-Konyaspor maçı pazartesi 18:00’de oynanacak. (UFUK KENDİRCİ)

 Muhabir
Etiketler :