Konyaspor sezonu kaçıncı sırada bitirecek?

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, TV 42 programında gündemle ilgili maddeleri değerlendirdi, eleştirilerle ilgili sorulara cevap verdi. Başkan Özgökçen Adana Demirspor maçının hakem yönetimine tepki gösterdi.
Konyaspor sezonu kaçıncı sırada bitirecek?

Adana Demirspor maçı hakem yönetimiyle sözlerine başlayan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, "Futbol paydaşlarının genel kabul ettiği bir pozisyonda bizim aleyhimize düdük çalındı. Aslında hakem konuşmak bize göre değil ama sabrımız taştı ve konuşmak durumunda kaldı. Tepkimiz oldu neler olacağını göreceğiz" dedi.

"ÇOK BÜYÜK BAŞARISIZLIK YOK"

Taraftar tepkileriyle ilgili konuşan Başkan Özgökçen, "Bir anda göklere çıktığımız gibi al aşağı da olabilirsiniz bu yüzden futbol yönetimi çok zordur. Bu sene aslında çok büyük başarısızlık yok ama geçen sene takım çok başarılı olunca bu sene eleştiriliyoruz. Taraftarlarımız başarı istiyor, sürekli takımı başarılı olsun isteniyor. Ama başarıdan ziyade takımın ayakları üzerinde durması gerekiyor. Vakıf kültürüyle yönettiğimiz için takımın 1 kuruşunu zayi etmek istemiyoruz. Popüler olmak için oyuncu da alabilirdik ama yapmıyoruz. Daha önce bu yanlışlar yapıldı. Sadece iş adamlarıyla kulüp yönetemezsiniz. Sadece Konya ile takımı çevirmek zordur" diye konuştu.

"HEDEFİMİZİ ERKEN GERÇEKLEŞTİRDİK"

Başkan Özgökçen bu sene takımın ligi kaçıncı sırada bitireceği sorusuna, "Bizim yönetime gelirken hedefimiz ilk 3-4 sene içerisinde ilk 10, ikinci 3-4 sene içerisinde ilk 5'e girecek bir takım hedefi yapmak istedik. İlk dönem neden 10, çünkü mali yapısını önce güçlendirmek gerekecekti. Biz üçüncü olunca ilk yıldan beklenti fazla oldu. Geçen senenin şampiyonu Trabzonspor bu sene iyi gitmiyor. Bunlar olabilecek şeyler. bu seneyi ilk 10'da kapatmak istiyoruz. Eleştirilerle ilgili hizmet edemeyeceğimizi düşünürsek kulüpte durmayız. Taraftar istifa et dedi diye de istifa etmeyiz. Kulüp böyle yönetilmez. Birileri bizi ikna ederse, şehrin dinamikleriyle konuşuruz ve gerekirse görevi veririz" dedi.

 Muhabir
Etiketler :