Konyaspor sil baştan başlayacak!

Konyaspor'da kadro baştan aşağı değişecek. Yeşil beyazlılarda 12 futbolcunun sözleşmesi 38. hafta itibariyle sona erdi. Sözleşmesi biten futbolcuların 2023-24 sezonunda oynadığı süre ve verimlilikleri çıkartıldı. En çok oynayan Soner Dikmen, en çok skor yapan Valon Ethemi.
Konyaspor sil baştan başlayacak!

Süper Lig'de 2023-2024 sezonu Galatasaray maçı ile bitiren Konyaspor'da kadro baştan aşağı değişecek. Yeşil beyazlılarda 12 futbolcunun sözleşmesi 38. hafta itibariyle sona erdi. Kontratı biten isimler şöyle; Soner Dikmen, Anderson Niangbo, Valon Ethemi, Teenage Hadebe, Alexandru Cicaldau, Yunus Mallı, Steven Nzonzi, Kahraman Demirtaş, Muhammet Demir, Cebrail Karayel ve Mehmet Erdoğan.

dikmen.jpg

SÜRE-SKOR ORANLARI

Sözleşmesi biten futbolcuların 2023-24 sezonunda oynadığı süre ve verimlilikleri (gol-asist) bakıldığında en çok süre alan oyuncu Soner Dikmen oldu. Kaptanlıkla sezonu bitiren Soner, 37 maçta görev aldı. 30 yaşındaki futbolcu 1 gol buldu. En az süre bulan oyuncular ise Niangbo (1 maç) ve Muhammet Demir (5 maç) Skor yönünden en çok gol-asist yapan Ethemi oldu. Makedonyalı futbolcu toplam 5 gole etki yaptı.

 Muhabir