Konyaspor Sivas'ta kayıp!

Konyaspor haftalar sonra kaybetti. Süper Lig’de 36. Hafta mücadelesinde ev sahibi Sivasspor 17. Dakikada Leke James ile skoru buldu. Giresunspor’un kaybetmesiyle rahatlayan kırmızı beyazlılar Konyaspor’a karşı sert savunmasıyla 3 puana ulaştı. Konyaspor 4 hafta sonra yenilgiye uğradı.
Konyaspor Sivas'ta kayıp!

Spor Toto Süper Lig 36. Hafta mücadelesinde Konyaspor zorlu Sivasspor deplasmanına çıktı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında iki takımın orta saha mücadelesi hakimdi. Karşılaşmanın ilk net gol pozisyonu Emreli’den gelirken, 17. Dakikada Kaleci Sehic topla fazla oynadı. Bosnalı eldiven topu uzaklaştırmak isterken ev sahibi ekip Leke James topa ayağını uzatarak skor tabelasını değiştirdi 1-0.

savunma.jpg

4 HAFTA SONRA YENİLDİ
İkinci yarı ilk yarıya göre daha durgun geçti. Trabzonspor’un Giresunspor deplasmanında farklı önde olduğunu öğrenen Sivasspor ligdeki pozisyonunu garantileştirdi ve pozisyona girmek için mücadeleye gerek duymadı. Konyaspor’da ise Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, Paz- Muric ve Mame Diouf hamlelerine rağmen oyunu açamadı ve pozisyon bulamadı. Konyaspor 4 hafta sonra mağlubiyet aldı.

savunma-2.jpg

D.G Sivasspor
Ali Şaşal, Murat Paluli, Goutas, Caner, Uğur Çiftçi, Ulvestad, Hakan Arslan, Charisis, Erdoğan, Saız, Leke James

Teknik Direktör: Rıza Çalımbay

KONYASPOR
Sehic, Cebrail, Adil Demirbağ, Calvo, Guilherme, Bouchalakis, Soner Dikmen, Michalak Pozuelo, Moreno,Mahir

Teknik Direktör: Aleksandar Stanojevic

Stat: Yeni 4 Eylül Stadyumu
Hakem: Bahattin Şimşek
Yayın: Bein Sports
Saat: 20:00

 Muhabir
Etiketler :