Konyaspor son dakikalarda kayıp!

Konyaspor son dakikalarda 2 puan daha kaybetti. Anadolu Kartalı Trendyol Süper Lig 30. hafta mücadelesinde Karagümrük'ün konuğu oldu. NDao ile 43. dakikada öne geçen yeşil beyazlılar 85. dakikada Güven Yalçın'a engel olamadı ve maç 1-1 sona erdi.
Konyaspor son dakikalarda kayıp!

Trendyol Süper Lig 30. hafta mücadelesinde Konyaspor, deplasmanda Karagümrük'ün konuğu oldu. Puan durumunda birbirine yakın iki takımın mücadelesinde ilk yarıda çok fazla pozisyon yaşanmadı. Olimpiyat Stadyumu'nda perdeyi Alassane NDao açtı. Senegalli kanat oyuncusu eski takımına karşı 43. dakikada topu ağlara gönderdi. Moreno'nun pasında NDao takımını öne geçirdi.

SKORU KORUYAMADI

İlk yarı Konyaspor'un üstünlüğünde geçti. İkinci yarıda Fatih Karagümrük baskısını arttırdı. Kırmızı beyazlılara beraberlik golünü Güven Yalçın getirdi. 85. dakikada uzaklaştırılamayan atakta Mendes'in pasında Güven skoru 1-1 yaptı. Oyunun son bölümlerinde kalesini gole kapatamayan Anadolu Kartalı Olimpiyat Stadyumu'nda da bu sorunu aşamadı. Konyaspor rakibi ile puan farkını açma şansını kaybetti.

SON DAKİKALAR TEHLİKELİ

Yeşil beyazlılar Başakşehir ve Adana Demirspor'dan sonra Fatih Karagümrük'e de son dakikalarda kalesini kapatamadı ve bahsi geçen 3 maçta 7 puan kaybetti. Konyaspor aldığı 1 puanla puanını 33'e yükseltti. Ev sahibi ise aldığı 1 puanla puanını 30 yaptı ancak ateş hattından uzaklaşamadı.

 Muhabir
Etiketler :