Konyaspor son dakikalardan dertli!

Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Konyaspor’da, iç sahada Başakşehir ve Adana Demirspor maçlarında bitime kısa süre kala gelen gollerin üzüntüsü yaşanıyor. Hoca, bahsi geçen maçlarda gol yenilmeseydi, ikinci yarıdaki şampiyonluk mücadelesi veren iki takımı yakalayabileceklerini söyledi.
Konyaspor son dakikalardan dertli!

Adana Demirspor maçı öncesinde son 4 maçta 9 puan toplayan Konyaspor, Başakşehir maçından sonra Adana Demirspor maçında da öne geçtiği mücadelede son dakikalarda gelen golle puan kaybı yaşadı. 81 ila 90. Dakika arasında yüzde 32 gol yeme istatistiği olan Anadolu Kartalı 2023-2024 sezonunda geride kalan 29 maçta kalesinde gördüğü 41 golün 13’ünü son 10 dakikada engel olamadı.

son-dakikalar-bitmiyor-2.png


“3. TAKIM OLABİLİRDİK”

İyi çıkışını iç sahada alınacak galibiyetle taçlandırmak isteyen Omerovic, 2-2 biten A. Demirspor maçı sonrasında Başakşehir ve Demirspor maçlarında giden puanlara hayıflandı. Omerovic, “Demirspor maçını kazanabilseydik 5 maçta 12 puan kazanacaktık. Son dakikalarda kalemizde gol görmeseydik Galatasaray ve Fenerbahçe’den sonra ikinci yarı en çok puan toplayan 3. takım olacaktık” dedi.

 Muhabir
Etiketler :