Konyaspor Stadyumu'nda yeni marş çalacak!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi dijital platformda önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Büyükekşi Süper Lig'de Şampiyonlar Ligi'ndeki gibi bir marş olacağını ve tüm stadyumlarda çalınacağını belirtti. Yeni sistem üzerinde de çalışılıyor.
Konyaspor Stadyumu'nda yeni marş çalacak!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi dijital platformda önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Büyükekşi Süper Lig logosunda değişiklik yapılacağını belirtti ve yeniliklerle ilgili konuştu, "Garo Mafyan bir marş hazırlıyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki gibi... Süper Lig'in bir marşı olacak ve her maç öncesi çalacak. Süper Lig'e yeni bir logo yapacağız. Şampiyonlar Ligi ile çalışan kişiyle çalışıyoruz" diye konuştu.

mars.png

1 MİLYARLIK EK GELİR
Başkan Büyükekşi, kulüpler için ek gelir oluşturmak için çalıştıklarını ifade ederek, "Yayın geliri dışında bir ekosistem yaratmamız lazım. Kulüplere 2024-25 sezonu için 1 Milyar TL'lik bir ek gelir yaratacağız. İkinci devreden itibaren yarı otomatik ofsayt sistemi devreye girecek. İnsan unsurunu bir nebze daha ortadan kaldırmış olacağız. Naklen yayında çok aşağılardayız. Marka değerimizi yükseltmek istiyoruz" dedi.

images.jpeg

 Muhabir
Etiketler :