Konyaspor Stadyumu'ndaki taraftar sayısı!

Konyaspor-Hatayspor maçına saatler kala stadyumdaki taraftar sayısı paylaşıldı. Son verilere göre; 18.449 bilet satıldı. Geçtiğimiz hafta sezon rekoru kıran Anadolu Kartalı, Hatayspor maçında rekoru tazelemek istiyor.
Konyaspor Stadyumu'ndaki taraftar sayısı!

Konyaspor-Hatayspor maçına saatler kala stadyumdaki taraftar sayısı paylaşıldı. Tribün Doluluk verilerine göre; 18.449 bilet satıldı (kombine+bilet) Geçtiğimiz hafta Ankaragücü maçında yaklaşık 19 bin taraftar gelmiş, 2023-2024 sezonu taraftar rekoru kırılmıştı. Anadolu Kartalı için hayati öneme sahip olan maçta Başkan Ömer Korkmaz yayınladığı videoda taraftarları maça çağırdı. Yeşil beyazlılar, Ankaragücü maçı rekorunu egale etmek istiyor.

camiaya-seslendi-001.jpg


BAŞKAN'IN KONUŞMASI

"Büyük Konyaspor taraftarı cumartesi günü şehrimiz için hayati bir maça çıkacağız. Şüphesiz sizin tutkulu gücünüze ihtiyacımız var. Sizlerin desteği her zamankinden daha fazla önem taşıyor. Hatayspor maçında tribünleri doldurup son düdüğe kadar baskımızı hissettirmeliyiz. İnanıyorum ki bu cendereden birlikte çıkaracağız. Konyaspor'umuz hak ettiği yere hep birlikte getireceğiz. Şimdi kenetlenme zamanı. Unutmayalım başka Konyaspor yok"

 Muhabir
Etiketler :