Konyaspor takımında öne çıktı

2022-2023 sezonunda attığı gollerle takımına kritik puanlar kazandıran Soner Dikmen, Yukatel Kayserispor maçında attığı golle bu sezon 4. Golüne imza attı. 29 yaşındaki oyuncu yeşil beyazlıların en skorer 3. İsmi olurken taraftarın gönlünü kazandı
Konyaspor takımında öne çıktı

Konyaspor’un gizli forveti Soner Dikmen bu sezon adından bahsettirmeye devam ediyor. Takımının hep en kritik dakikalarında çıkıp gol atan Soner Dikmen, Süper Lig’deki en formda sezonunu yaşıyor. Kayserispor maçında 55. Dakikada Guiherme’den aldığı sol kanat pasında merkezde düzgün bir vuruşla fileleri havalandıran Dikmen, bu sezon 4. Konyaspor kariyerinde ise toplam 7. golünü attı.

gizli-forvet-2-001.jpg

EN GOLCÜ 3. OYUNCU
Soner Dikmen’in performansıyla takım içerisinde en golcü 3. Oyuncu oldu. Yeşil beyazlılarda Mame Diouf 9 golle birinci sırada yer alırken, Muhammet Demir 7 golle ikinci sırada. Soner Dikmen ise 4 golle takımın en golcü 3. İsmi oldu.29 yaşındaki oyuncu attığı kritik gollerle takımına puanlar kazandırmayı başardı. Takımdaki diğer skorerlerin Calvo ve Guilherme olması dikkat çekiyor.

 Muhabir
Etiketler :