Konyaspor taraftar yetiştiriyor! Çocuklara tribün eğitimi verildi!

Süper Lig’de zirve mücadelesi veren Konyaspor, futbolcu yetiştirir gibi taraftar da yetiştiriyor. Taraftar grubu Nalçacılılar, proje kapsamında çocuklara stadyumda tribün eğitimi veriyor
Konyaspor taraftar yetiştiriyor! Çocuklara tribün eğitimi verildi!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı proje kapsamında 28 ilçeden Konya’ya getirilen çocuklar, şehrin önemli merkezlerini gezdi. Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 7. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği Medeniyet Okulu projesi kapsamında çocuklar; Konya Bilim Merkezi, Kelebekler Vadisi, Mevlana Müzesi, Alaaddin Tepesi ve Konya Panorama Müzesi’ni dolaştı.
manset-028.jpg

TRİBÜN EĞİTİMİ VERİLDİ
Öğrenciler son olarak Konyaspor’un maçlarını oynadığı Büyükşehir Stadyumu’na gelerek taraftar grubu Nalçacılar’dan tribün eğitimi aldı. Pek çok çocuk ilk kez bir stadyumu canlı görme fırsatı yakalarken, Nalçacılılar ise çocuklara Konyaspor ve tribün kültürünü anlattı. Nalçacılılar’ın destek verdiği 13 bin çocuğa Konyaspor aidiyeti kazandırılması amaçlanıyor.    
manset-ek-005.jpg‘HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN’
Taraftar eğitimine ev sahipliği yapan stadyum içerisindeki Ekrem Coşkun Etlekmek işletmesi ise ‘ Konyaspor'un taraftar altyapısı Konya Büyükşehir Belediyesi’nin projesi kapsamında 28 ilçeden gelen 13 bin kardeşimizi stadyumda ağırlıyor, onlara Nalçacılılar ile birlikte Konyaspor'u anlatıyor ve tribün eğitimi veriyoruz. Her şey çocuklarımızın mutluluğu ve Konyasporlu nesiller için’ açıklamasında bulundu.
dolmus-001.jpgDOLMUŞÇU ESNAFINDAN DESTEK!
Bu arada Konya'daki dolmuş hatlarının arka camlarına Konyaspor temalı cam filmi yapıştırıldı. Konyasporluluk ruhunu tüm şehre yaymak ve Konyasporluluk bilincini topluma aşılamak amacıyla Karatay Belediyesi ve Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği el ele vererek dolmuşlara Konyaspor temasını getirdi. Araçların arka camına uygulanan Konyaspor görselinde '100 yıldır bu çınara Sevdik sevdalandık' sloganı da yer aldı.
VELİ ÖZKAN - YENİ HABER