Konyaspor taraftarı 47 TL'ye maç izleyebilecek!

Yönetimden kombine fedakarlığı. Gelecek sezon taraftar desteğini yanında bulmak isteyen yeşil beyazlılar, 2023-24 sezonuna paralel bir kombine fiyat politikası belirledi ve yeni sezonda kombinelerini açıkladı. Açıklanan kombine fiyatına göre kale arkasında bir sezon maç izleme ücreti 47 TL oldu.
Konyaspor taraftarı 47 TL'ye maç izleyebilecek!

Konyaspor'da gelecek sezonun kombine fiyatları açıklandı. Yönetim kombine fiyatlarını geçmiş sezon rakamlarına paralel çıkardı ve enflasyon artışında bulunmadı. Bilet aktarımı yapılmayacağı yönünde sıklıkla hatırlatma yapan yeşil beyazlılar, uygun fiyat planlamasıyla stadyumda seyirci desteğini yüksek tutmayı hedefliyor. Kale arkaları 800 TL olarak belirtildi. Yapılan hesaba göre maç ortalaması 47 TL.

karaborsa-2.jpg

47 TL'YE MAÇ

2024-25 sezonunda 17 iç saha maçına çıkacak olan Anadolu Kartalı, Türkiye Kupası maçları haricinde maç başına 47 TL ortalamasıyla 800 TL'ye kale arkasında maçları izleyebilecek. Kupa maçlarıyla bu fiyat daha da düşüyor. Ayrıca kombinesi olan taraftarlara yüzde 25 indirim yapılacak. Konyaspor, 2023-2024 sezonunda toplam 19 iç saha maçına çıktı. Ortalama 12.265 yeşil beyazlı taraftar maçları izledi.

karaborsa-4.jpg
KARABORSA ENGELLENDİ

Kombinelerde Fenerbahçe-Galatasaray ve Beşiktaş maçları için özel bir madde konuldu. Kulübün yaptığı bilgilendirme notunda bahsi geçen maçlarda bilet aktarımının yapılmayacağının altı çizildi. Konyaspor, sezon başında kombine alınarak tek maç üzerinde karaborsa yapılmasını da ek uygulamayla sona erdirdi. Kombine biletleri 24 Haziran tarihinde ön satışlara başlayacağı bildirildi.

 Muhabir