Konyaspor taraftarı direkt etki etti!

Yeşil beyazlılar, kulübün ligde zor pozisyonda kaldığı son haftalarda stadyuma geldi ve takıma verdiği destekle alınan puanlarda katkı sağladı. İlk 12 maçta 7 bin ortalamayla maça çıkan Konyaspor, son 4 maçta bu rakamı ikiye katladı ve 14 bin ortalamaya çıktı.
Konyaspor taraftarı direkt etki etti!

Konyaspor taraftarı yönetim ve takımın çağrılarına uydu. Yeşil beyazlılar, kulübün ligde zor pozisyonda kaldığı son haftalarda stadyuma geldi ve takıma verdiği destekle alınan puanlarda katkı sağladı. Ligin ilk 12 haftasında 7 bin ortalama ile stadyuma gelen yeşil beyazlılar içerideki Başakşehir, Ankaragücü , Hatayspor,ve Adana Demirspor maçlarında bahsi geçen 7 bin ortalamayı ikiye katlamayı başardı.

taraftar-etki.jpg


TARAFTARIN ETKİSİ YÜKSEK

Anadolu Kartalı, açıklanan taraftar sayılarına göre Başakşehir 7733, Ankaragücü 18.905, Hatayspor 13.930 ve Adana Demirspor 17.537 taraftar stadyuma geldi ve toplam 58.105, ortalama 14.526 taraftar bu maçlarda takımını yalnız bırakmadı. Konyaspor ise bu karşılaşmalardan 7 puan çıkardı. Deplasmanda ise Pendikspor karşısında taraftarlar stadyumu doldurdu, 3 puan haneye yazdırıldı.

 Muhabir
Etiketler :