Konyaspor taraftarı merakta! Muhammet neden açıklanmadı?

Konyaspor’un Gaziantep FK takımından 2 yıllığına anlaşma sağladığı 30 yaşındaki forvet oyuncusu Muhammet Demir transferi hala resmi olarak açıklanmadı. Taraftarın merakla beklediği açıklamanın neden geciktiği ortaya çıktı.
Konyaspor taraftarı merakta! Muhammet neden açıklanmadı?

Konyaspor’un Gaziantep FK takımından 2 yıllığına el sıkıştığı forvet oyuncusu Muhammet Demir transferi hala resmi olarak açıklanmadı. Taraftarın merakla beklediği açıklamanın neden geciktiği ortaya çıktı.

Yeni Haber’in edindiği bilgiye göre, Gaziantep FK takımının teknik direktörü Erol Bulut’un Muhammet Demir’i yeni sezonda düşünmediği ve bu yüzden de oyuncu ile yolların ayrılmasını istemişti. Güneydoğu ekibi ile sorunlar yaşayan Muhammet’in, bazı yöneticilerden gitmek için henüz imza almadığı öğrenildi. Parasal konularda anlaşma sağlanmasına rağmen Gaziantep FK’da bazı yöneticilerin henüz imza vermediği kaydedilirken, resmi açıklamanın da işte bu nedenle geciktiği ifade edildi. En erken Pazar günü oyuncunun Konya’ya gelip sözleşme imzalayacağı ve Erzurum’daki kampa dahil olacağı belirtildi.

Kariyerinde Bursaspor, Gaziantepspor, Trabzonspor, Sivasspor, Başakşehir ve Gaziantep FK gibi takımlarda forma giyen Muhammet Demir, geride kalan sezonda kırmızı-siyahlı ekiple 30 maçta 6 gollük performans sergilemişti.

Yılmaz Çelik-YENİ HABER