Konyaspor taraftarları takımlarının yanında olacak!

Konyaspor taraftarları takımlarına destek vermek için geri sayıma başladı. Anadolu Kartalı'nda yeşil beyazlılar takımlarının yanında olduğunu göstermek için bu akşam yapılacak akşam antrenmanında meşale ve sislerle tezahüratlar yapacak.
Konyaspor taraftarları takımlarının yanında olacak!

Konyaspor taraftarları takımlarına destek vermek için geri sayıma başladı. Yeşil beyazlılar Süper Lig'in 1. haftasında cumartesi günü oynanacak iç saha maçında İstanbulspor'u konuk edecek. Lige galibiyetle başlayıp moral bulmak isteyen Anadolu Kartalı'nda taraftarlar takımlarının yanında olduğunu göstermek için bu akşam yapılacak akşam antrenmanında meşale ve sislerle tezahüratlar yapacak.

taraftar.jpg

STANOJEVİC VE YUNUS MALLI KONUŞACAK
Nalçacılılar'ın yapacağı organizasyonun detayları belli oldu. Yeşil beyazlılar 19.30'daki antrenman için 20.00'de Kuzey Alt Tribünü'ne gelecek ve tezahüratlarla futbolculara sevgi gösterisinde bulunulacak. Nalçacılılar Tribün Lideri İbrahim Apalı yaptığı açıklamada taraftarları antrenman ziyaretine çağırdı. Antrenman ziyareti öncesinde Aleksandar Stanojevic ve Yunus Mallı basın toplantısı düzenleyecek.

 Muhabir
Etiketler :