Konyaspor tarihinde bir ilk! Yönetim kurulunda iş kadını yer alıyor

Konyaspor'da bugün gerçekleştirilecek kongrede Başkan adayı olan Ömer Korkmaz'ın listesinde iş kadını yer alıyor. Yeşil beyazlıların tarihinde bir ilk olan bu gelişmeyle ilgili detaylar haberimizde...
Konyaspor tarihinde bir ilk! Yönetim kurulunda iş kadını yer alıyor

Konyaspor'da Başkan Fatih Özgökçen'in Olağanüstü Genel Kurul kararının ardından gözler adaylara çevrilmişti. Anadolu Kartalında 20 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirilen kongrede aday çıkmadı ve genel kurul bir hafta daha ertelenmişti.

Bugün Ramada Plazada gerçekleştirilecek ve saat 14.00'te başlayacak Konyaspor kongresinde yeşil beyazlıların mevcut yönetiminde de yer alan Ömer Korkmaz, başkan adayı olarak listesini duyurdu.

AYŞE ATSAN LİSTEDE YER ALIYOR

Konya'nın bilindik simalarından iş kadını Ayşe Atsan, Ömer Korkmaz'ın yönetim listesinde yer alıyor. MOAATS Grup Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve Selçuklu Belediyesi Meclis Üyesi olan Atsan, çeşitli STK'larda da görev yapıyor.

ayse-atsan.jpg

AYŞE ATSAN KİMDİR?

Mersin'in Mut ilçesinde doğan Ayşe Atsan, ilk ve orta öğrenimini Mut, lise ve üniversite öğrenimini de Konya’da tamamladı.

Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği Bölümü’nden 1998 yılında mezun alan Atsan, Selçuk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetim ve Organizasyon’da bilim uzmanı olmaya hak kazandı.

1998 yılında başladığı öğretmenlik görevini 2013 yılına kadar sürdüren Atsan, 2013 yılında aile şirketinde iş hayatına atıldı.

Ayşe Atsan, 2021 yılı Kasım ayında hizmete açtığı MOAATS Atsan Grup Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunuyor.

Eğitim, kadın, aile, çocuk üzerine çalışmalarının yanı sıra iş dünyası ve sivil toplumda çalışmalarını sürdüren Ayşe Atsan, ayrıca siyaset akademisi 18. dönem mezunu...

Kaynak:YENİ HABER

Etiketler :