Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, oyuncularını rehabilite ediyor!

Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından kollarını sıvadı. Talebelerine bir psikolog edasıyla yaklaşan ve yakından ilgilenen genç teknik adam, zorlu Kayserispor maçının öncesinde hem saha içinde hem de saha dışında büyük bir mücadele veriyor
Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, oyuncularını rehabilite ediyor!

DURAKLAMA DÖNEMİ!
Süper Lig’e hızlı bir başlangıç yapmasına rağmen oynadığı son 5 maçtan 4 puan çıkartabilen Konyaspor, duraklama dönemini yaşıyor. İlhan Palut’un takımı, oyun olarak sahada göz doldurmasına rağmen aynı dönüşü tabelada alamadı. Anadolu Kartalı, özellikle iyi oynadığı ve öne geçtiği maçlarda aldığı beraberliklerle kritik süreçte yara aldı. Giresunspor, Trabzonspor, Kasımpaşa ve Alanyaspor ile berabere kalan yeşil-beyazlılar, son olarak da Galatasaray’la başa baş mücadele etmesine rağmen aldığı yenilgiyle hüsrana uğradı.

REHABİLİTASYON ZAMANI
Beklenmedik puan kayıplarına çare arayan teknik direktör İlhan Palut ise oyuncularıyla özel olarak ilgileniyor. Adeta psikolog gibi öğrencileriyle yakından ilgilenen genç teknik adam, sahadaki oyunsal problemi bir an önce çözmek istiyor. İlhan Palut, antrenmanlardan sonra da oyuncularıyla gruplar halinde toplantılar gerçekleştiriyor. Bu toplantılara zaman zaman Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen de eşlik ediyor. Takım oyunundaki muhtemel konuların ele alındığı zirvelerde Anadolu Kartalı’nı yeniden uçurmak için görüşler paylaşılıyor.

‘BAŞARIYA BİRLİKTE KOŞACAĞIZ’
Yeni Haber Gazetesi’ne konuşan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen
ise ‘Yaşadığımız puan kayıpları canımızı yaksa da oyun olarak çok iyi durumdayız. Dışarıdan nasıl görünüyor? Bilmiyorum ama Hocamız ve futbolcularımız sahada futbolun doğrularını uyguluyorlar. Son oynanan Galatasaray karşılaşmasında da bunu futbol kamuoyu yakından gördü. Beraberlikler neticesinde yaşadığımız puan kayıplarımız içinse tamamıyla şanssızlık diyebilirim. Öne geçtiğimiz maçlarda skor üstünlüğümüzü koruyamadık. Futbolda istikrar önemli. Biz, hocamıza ve oyun sistemine güveniyoruz. İnşallah başarıya birlikte koşacağız’ dedi.  

VELİ ÖZKAN - YENİ HABER GAZETESİ