Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, Pro Lisans kursunu tamamlıyor

Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, önümüzdeki hafta Pro Lisans kursunu tamamlayacak. Palut, belgeyi alabilmek için sezon içerisindeki izin günlerinde bile kursa katılmıştı
Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, Pro Lisans kursunu tamamlıyor

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, ligin bitimiyle beraber izne ayrılamadan Pro Lisans Kursu'na katıldı. 1 hafta sonra tamamlanacak son etabın ardından genç teknik adam, Pro lisansa kavuşacak. İlhan Palut, sezon devam ederken de izin günlerinde kursa katılmış ve çok yoğun bir dönemi geride bırakmıştı.  

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı'nın beşinci yüz yüze eğitim aşaması İstanbul'da başladı. 

TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin'in yönetiminde gerçekleştirilen programı; FGD Teknik Koordinatörü Dr. Erden Or ile UEFA Pro Lisanslı Antrenör Eğitimcisi Serkan Emre Sefa yürütüyor. TFF'nin antrenör eğitimcilerinin de hazır bulunduğu programda; UEFA Antrenör Eğitimcisi John Peacock da gözlemci ve danışman sıfatıyla yer alıyor.

UEFA Pro Lisans Programı'nın beşinci aşamasının ilk gününde, aday antrenörlerin oluşturduğu gruplar Süper Lig ve TFF 1.Lig analizlerinin sunumlarını yaptı. Ardından milli takımın eski futbolcusu ve antrenörü, spor yorumcusu Metin Tekin ile spor yorumcusu, teknik direktör Zeki Önder Özen'in katıldığı bir sohbet toplantısı gerçekleştirildi. Dr.Erden Or'un moderatörlüğünü üstlendiği bu bölümde ülkemiz ve dünya futbolundaki trendler ele alındı.

UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı'nın beşinci ve son yüz yüze eğitim aşaması 27 Mayıs'ta sona erecek.