Konyaspor tempo artırdı

Süper Lig'in 27. haftasında Gençlerbirliği'nin konuğu olacak İttifak Holding Konyaspor, bu maçın hazırlıklarında tempo artırdı. Sabah ve akşam saatlerinde yaptığı günde çift idmanla çalışan yeşil beyazlıların mutlak 3 puana odaklandığı gözlemlendi.
Konyaspor tempo artırdı

İttifak Holding Konyaspor, koronavirüs arası sonrası yeniden başlayacağı açıklanan Süper Lig için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kayacık Tesisleri'nde yaptığı günde çift idmanla çalışmalarına devam eden yeşil beyazlılar, ligin 27. haftasında 14 Haziran Pazar günü saat 19.15'te Ankara'da Gençlerbirliği'nin konuğu olacak. Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve yardımcı antrenörler yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde yapılan antrenmana tedavi olan Marko Jevtovic katılmazken, Jens Jonsson ve Farouk Miya takımdan ayrı olarak Atletik Performans Antrenör Cengiz Demirel ve fizyoterapistler Salih Kırışka ile Arif Yıldırım gözetiminde çalıştı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman 5’e 2 ile devam etti. Antrenman turnuva maçları ile tamamlandı.

RAKİPTE MAÇ ÖNCESİ SAKATLIK

Konyaspor'un 27.haftadaki rakibi Gençlerbirliği'nde sakatlık şoku yaşandı. Ankara temsilcisinin kanat oyuncusu Nadir Çiftçi'nin antrenmanda sakatlandığı öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun sağ diz ön çapraz bağlarında gerilme ve buna bağlı ödem tespit edildiği bildirildi. Oyuncunun yaklaşık olarak 6 hafta sahalardan uzak kalacağı kaydedildi.

YENİ HABER