Konyaspor-Trabzonspor, Hakem kararları doğru mu?

Konyaspor ile Trabzonspor'u karşı karşıya getiren mücadelede hakem Atilla Karaoğlan'ın kararları tartışma oluşturdu. Yayıncı kuruluşta pozisyonlar yorumlandı. Hakem yorumcuları Meunier'in hareketinin kırmızı kart olması konusunda görüş birliğini ifade etti.
Konyaspor-Trabzonspor, Hakem kararları doğru mu?

Tartışmalı pozisyonların sıkça yaşandığı Konyaspor-Trabzonspor maçı sonrasında yayıncı kuruluşta Hakem Atilla Karaoğlan'ın verdiği kritik kararlar masaya yatırıldı. Bülent Yıldırım, Bahattin Duran ve Deniz Çoban pozisyonları değerlendirdi. Buna göre Trabzonspor'un Visca beklediği ve Filip'in eline çarpan top hakkında hakem yorumcuları Konyasporlu stoperin elin doğal konumda olduğunu söyledi.

filip-trio.png

"KIRMIZI KART ÇIKMALIYDI"

Gecenin en çok tartışılan Meunier'in Oğulcan'a yaptığı faul ise Bülent Yıldırım tarafından minimum sarı kart verilmesi gerektiğini söyledi. Bahattin Duran kırmızı kart, Deniz Çoban ise Trabzonsporlu oyuncunun bilerek şiddet gösterdiğini belirterek kural kitabını okudu. Deniz Çoban'ın kararı da Meuner'in yaptığı müdahaleden dolayı oyundan ihraç edilmesi gerektiğini kamuoyuyla paylaştı.

ogulcan-trio.png

"PENALTI DOĞRU"

Son olarak Trabzonspor'un 59. dakikada kazandığı penaltı pozisyonuyla ilgili Meunier'in şutunda hakem yorumcuları Guilherme'nin topu bloklamak için kolunu açtığını belirtti ve penaltı kararının doğru olduğu ifade etti. Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic maç sonu basın toplantısında oyuncusunun topu vücudundan eline geldiğini söylemiş ve penaltı kararının doğru olmadığını belirtti.

guilherme-trio.png

 Muhabir
Etiketler :