Konyaspor-Trabzonspor maçı saat kaçta? Hangi kanal yayınlıyor?

Konyaspor, Süper Lig'in 32. Haftasında sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Konyaspor-Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta, karşılaşmanın hakemi kim? Detaylar haberimizde...
Konyaspor-Trabzonspor maçı saat kaçta? Hangi kanal yayınlıyor?

Konyaspor, Süper Lig'in 32. haftasında Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor'u konuk edecek. 4 maçta 1 puan bulunan Karadeniz temsilcisi, yeni hocası ile ilk galibiyetini almak istiyor.

Son maçında deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1'le geçen Konyaspor ise çıkışını sürdürmek istiyor.

İki takımarasında sezonun ilk yarısında oynanan maç 2-2 sona ermişti. Konyaspor'un gollerini Diouf atarken, Trabzonspor ise Bakasetas ve Trezeguet ile meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmuştu.

Konyaspor-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Konyaspor ile Trabzonspor Süper Lig'in 32. hafta maçında Konya'da karşı karşıya gelecek. Mücadele 29 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 16:00'da oynanacak. Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı.

Konyaspor-Trabzonspor maçı nerede oynanacak?

Mücadele MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak.

Konyaspor-Trabzonspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Taraftarların merakle beklediği Trabzonspor maçının bilet fiyatları dün itibarıyla açıklandı. Karşılaşmanın biletleri bugün saat 16.00'dan itibaren satışa çıkacak. Biletler Passo ve Passo gişelerinden temin edilecek. Bilet satışlarıyla ilgili haberi sitemizden bulabilirsiniz.

Konyaspor-Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Konyaspor-Trabzonspor maçı bEİN Sports 1'den canlı olarak yayınlanacak. Bein Sports, Digiturk, Kablo TV, Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

Etiketler :