Konyaspor transferlerini duyurdu

Konyaspor Dinamo Zagrep'ten Mahir Emreli ve Troyes takımından Marlos Moreno transferlerini resmen duyurdu. İmza töreni diğer oyuncularla birlikte yapılacak.
Konyaspor transferlerini duyurdu

Konyaspor önceki gün Konya'ya getirdiği iki oyuncu için resmi hesabından paylaşım yapıldı.

Açıklamada, "Arabam. Com Konyaspor’umuz, 25 yaşındaki Azerbaycanlı forvet Mahir Emreli’nin 2022-23 sezonuna kadar transferi konusunda Hırvatistan Süper Lig takımlarından Dinamo Zagreb ile anlaşmaya vardı. Azerbaycan Milli Takımı formasını 39 kez giyen Mahir Emreli bu sezon takımı Dinamo Zagreb ile toplam 13 maça çıktı ve 3 gol attı. Takımımızın diğer transferi ise 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Marlos Moreno oldu. Arabam.com Konyaspor’umuz Kolombiyalı orta saha oyuncusu Marlos Moreno’nun 2022-23 sezonuna kadar transferi konusunda İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City ile anlaşmaya vardı. Orta saha sağ ve sol kanat bölgesinde görev yapan Marlos Moreno son olarak Fransa 1.Lig takımlarından Troyes forması giydi"

Futbolcuların imza töreni önümüzdeki günlerde MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda diğer ara transferle birlikte imza töreni gerçekleştirilecek.

UFUK KENDİRCİ - YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :