Konyaspor-Ümraniyespor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Konyaspor ile Ümraniyespor Süper Lig'in 8. hafta maçında karşı karşıya gelecek. Konyaspor-Ümraniyespor maçı hangi kanalda saat kaçta? Detaylar haberimizde...
Konyaspor-Ümraniyespor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Konyaspor ile Ümraniyespor Süper Lig'in 8. hafta maçında karşı karşıya gelecek. Mücadele 2 Ekim Pazar günü saat 17:00'de başlayacak.

Konyaspor-Ümraniyespor Maçı hangi kanalda

Konyaspor-Ümraniyespor Maçı Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. Bein Sports 2, Digiturk 78, Kablo TV 233 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

Konyaspor-Ümraniyespor Maçı Nerede Oynanacak?

Konyaspor'un sahasında ne zaman maç oynamaya başlayacağı merak konusu idi. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda hibrit çim çalışmalarını bitmesiyle birlikte bu maçın Konya'da, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynananacağı duyuruldu.

Başkan Özgökçen, müjdeyi vermişti

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen 5 Eylül'deki açıklamasında, Konya Büyükşehir Belediye MEDAŞ Stadyumu’nda ki ilk lig maçının Ümraniyespor karşılaşmasıyla oynanacağını açıkladı.

Başkan Özgökçen Twitter'da bir taraftarın "İlk lig maçımızı Konya’da ne zaman oynayacağız?" sorusuna, "8.haftadaki Ümraniyespor maçıyla Konyaspor’un yeni zeminde maça çıkacağını" söylemişti.